tipy & triky

Pokud používáte ke správě svého webu redakční systém Wordpress, tak jste již určitě řešili a nebo pravidelně řešíte téma, kde získat kvalitní designovou šablonu pro váš web. Takovou která bude vystihovat váš byznys model, bude dle současných designových i technologických trendů a zároveň bude cenově dostupná. V ideálním případě i s garancí...

Také často řešíte problém s tím, kde získat levně či ideálně zdarma vhodné ilustrační obrázky pro vaše články nebo inzerci? Obrázky skvěle doplní obsah článku a vzbudí ve čtenářích zájem ho otevřít. Zajímavý úvodní obrázek vám tak pomůže zvýšit atraktivitu vašeho článku.

V tomto článku bych se chtěl věnovat jednomu stále se opakujícímu dotazu. Tedy dilematu jestli je lepší mít web na vlastním hostingu běžícím pod open source řešením a nebo používat bezúdržbové hotové řešení za měsíční poplatek. Jednoduše zkráceno na dilema Wordpress nebo Webnode?

Žijete Facebookem a přemýšlíte, kde získávat stále nové a aktuální tipy a triky? Jednu radu pro vás mám. Zkuste hashtag #1001FBtrik na twitteru či na facebooku. Dostanete se ke stále aktualizové záplatě triků jak nastavovat a vylepšovat vaše FB kampaně. Dobrá rada nad zlato, tak neváhejte a mrkněte se na poslední triky, jak dostat z Facebooku...

Úvodní odstavec čtenářům sděluje hlavní téma článku. Pokud jej zobrazíte i v přehledu všech článků, pomůžete čtenářům s rozhodováním, který příspěvek je pro ně zajímavý. Nezapomeňte úvodní odstavec odlišit od zbytku textu. V následujících řádcích najdete další tipy, jak články upravovat.

Seznamte se prosím s našimi Zásadami ochrany osobních údajů v souladu s GDPR. Používáním webu souhlasíte s jejich zněním. Soubory cookies jsou potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting.